Aanbieding!

Shortlist Amsterdam

29,95

EAN: 9789082614404

Auteur(s): Famke & Floor van Praag

Taal: Nederlands

Bindwijze: Hardcover

Pagina’s: 240

Categorie:

In Shortlist Amsterdam zijn de beste restaurants van onze hoofdstad verenigd. Geen conceptuele eendagsvliegen of ingewikkelde sterrenzaken, maar oorspronkelijke restaurants die nooit vervelen. Van Rijsel en Toscanini tot nieuwere aanwinsten als Choux, Scheepskameel en Kaagman & Kortekaas. Het boek is een waar eerbetoon aan deze eigenzinnige restaurants, prachtig gefotografeerd door topfotografen Petrovsky & Ramone en inclusief 45 unieke recepten.

Culinair journalisten Famke & Floor van Praag schrijven al jaren over de restaurants van Amsterdam. Het werd tijd de krenten uit de pap te halen. Vanuit een enorme longlist is Shortlist Amsterdam ontstaan. Een boek met restaurants waar niet alleen het eten bijzonder lekker is, maar ook de sfeer en de wijnkaart kloppen, en de bediening voor je rent.

De restaurants geven een aantal van hun meest gewilde recepten zomaar weg. Het kippetje van Rijsel, de spaghetti met makreel van Toscanini, de carrot cake van Buffet van Odette, de bijzondere groentecreaties van As en BAK; ze staan er allemaal in. Kortom: Shortlist Amsterdam is een kook- en koffietafelboek in één.

 

Additional Information

Menu
 


< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

NIX18