Aanbieding!

Isabella Rosselini Wine Box

67,75 62,50

Pak nu deze wijnbox met zes frisse en eigenzinnige Italiaanse witte wijnen. Aantrekkelijk, elegant, lichtvoetig en met en geheel eigen karakter zoals Isabella Rosselini in haar beste jaren.

 

ORLANDI CONTUCCI PONNO | ABRUZZO PECORINO SUPERIORE 2018

Sinds Ponno de pecorino maakt van de eigen wijngaarden is de kwaliteit flink gestegen. Vroeger kochten ze het fruit in de Terre di Chieti, maar die tijd is voorbij. Pecorino heeft altijd een volle krachtige smaak van geel fruit en verse kruiden als kervel en venkelgroen. In de mond heerlijk fris en mineraal, lekker met zeevis en verse groentes en salades.

 

SERGIO MOTTURA | ORVIETO 2018

Orvieto is een van de oudste bekende witte wijnen van Italië en bestaat altijd uit een blend van druiven. Procanico (een lokale trebbiano kloon), verdello en grechetto. 2018 levert een zachte, mineralige wijn, met een prettig bitter en veel geel sap.

 

FRATELLI PARDI | COLLE DI GIOVE 2018

Dit is het instapmodel van Fratelli Pardi. Een blend van Grechetto, Trebbiano Spoletino en Chardonnay. De Chardonnay geeft de wijn een fijne wulpsheid, de Trebbiano zorgt voor kruidigheid en de Grechetto voor structuur. Krachtig en gevuld wit.

 

VIGNA DEL LAURO | CLIC 2019

Fabio Coser van Ronco dei Tassi maakt deze friulaanse zomerprinses van Chardonnay, Friulano en Riesling. Fris wit fruit en rijp sap. Drinkplezier voor elke dag.

 

CA’ RUGATE | SOAVE CLASSICO “SAN MICHELE” 2018

De ‘San Michele’ is gemaakt van 100% garganega. Dit is de “basis” Soave die Ca’ Rugate maakt, maar basis dekt niet de lading van deze verfijnde elegante wijn vol finesse. Rins geel fruit, rauwe amandelen en vlierbloesem, dit alles ondersteund door milde zuren en mineraliteit. Heerlijk bij tomaten en schelpdieren.

 

SABBIONARE | VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI “IL FILETTO” 2020

Dat de bodem van Castelli di Jesi in vroegere tijden onder het zeeniveau lag proef je terug in deze Verdicchio. Een bodem vol mariene fossielen zorgt voor frisheid en mineraliteit. Met deze basis Verdicchio legt Donatella de lat al gelijk hoog. Complete wijn vol spanning en expressie, de opmaat naar haar superiore.

Additional Information

Kleur Wit
Type Droog
Menu
 


< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

NIX18