Aanbieding!

Giro di Piemonte Box | Edizione Oscuro

89,00

Na twee jaar op onze jeukende handen te hebben gezeten kunnen we volgende week eindelijk weer op bezoek bij onze wijnboeren! En het eerste post-corona werkbezoek leidt ons meteen naar het neusje van de zalm: Piemonte, de kraamkamer van de allermooiste wijnen van Italië en misschien wel van de wereld. Denk aan internationale sterren als Barolo en Barbaresco, maar ook de meer bescheiden druiven als Barbera en Moscato. En wie goed zoekt vindt zelfs volstrekt obscure druivenrassen als Pelaverga en Timorasso, die zeer verrassend en veelzijdig kunnen zijn.

Om ons eerste producentenbezoek in twee jaar te vieren hebben we besloten om deze week en volgende week een tweeluik van wijnboxen uit te geven: “Edizione Oscura” en “Edizione Illuminata”

Deze week schuiven we naar voren: de “Edizione Oscura” met daarin 6 avontuurlijke wijnen van obscure druiven die bij het grote publiek totaal onbekend zijn maar wel van sublieme kwaliteit. Verrassende wijnen die uitdagen en je smakenspectrum verbreden. Deze week zijn de 6 obscure wijnen uit Piemonte gebundeld in de “Giro di Piemonte Box | Edizione Oscura”. Wees er snel bij en bestel deze 6 “unicorn wijnen” voor een tijdelijk zacht prijsje!

Andere suggesties…

Menu
 


< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

NIX18