SINCK

Ervaar de culinaire magie van Sinck in jouw eigen huis! Ontdek de passie voor heerlijke wijnen en smaakvol eten met onze exclusieve selectie. Sander Bierenbroodspot deelt drie verrukkelijke creaties, authentieke Sinck-gerechten die eerder schitterden op hun menu. Onze sommelier, Sabas Joosten, heeft zorgvuldig zes Sprezzatura-wijnen geselecteerd, normaal geserveerd aan de Prinsengracht. Met drie rode en drie witte wijnen breng je de smaak van Piëmonte, Toscane, Campania en de Marken naar jouw tafel.

Recepten en wijncombinaties

Rogvleugel met amandelcrème, aardpeer en witte druif

Wijn combinatie: Sabbionare | Verdicchio dei Castelli di Jesi superiore 2021

Zowel gerecht als wijn leven op in deze combinatie van de Verdicchio met rog! Het droge, niet te strakke en fijn ziltige karakter van de wijn lijkt voor dit gerecht gemaakt.

Gnocchi met ricotta en saus van morille en aardpeer

Wijn combinatie: Ferraris | Ruche di Castagnole Monferrato “Clasic” 2022

Rijk wit met volle textuur zou voor de hand liggen, maar waarom kiezen voor het gebaande pad? Je weet niet wat je ruikt in deze Ruchè die zich zowel fijn sappig als stiekem pakkend gestructureerd presenteert.

Gestoofde varkenswang

Wijn combinatie: Mastrojanni | Brunello di Montalcino 2017

Wijnen met de klasse van Mastro janni Brunello komen volgens ons vooral goed tot hun recht naast -op het oog- eenvoudige gerechten die gelaagdheid en verfijning in de wijn in het zonnetje zetten. Na dik 30 uur stoven is de wang zalvend zacht en barstensvol smaak. Een traktatie van een combinatie!

Bij aankoop van de Sinck Wijndoos Selectie ontvang je de drie exclusieve recepten. Breng de Sinck-beleving naar jouw tafel en geniet van de perfecte combinatie van gerechten en wijnen!

SINCK

Ervaar de culinaire magie van Sinck in jouw eigen huis! Ontdek de passie voor heerlijke wijnen en smaakvol eten met onze exclusieve selectie. Sander Bierenbroodspot deelt drie verrukkelijke creaties, authentieke Sinck-gerechten die eerder schitterden op hun menu. Onze sommelier, Sabas Joosten, heeft zorgvuldig zes Sprezzatura-wijnen geselecteerd, normaal geserveerd aan de Prinsengracht. Met drie rode en drie witte wijnen breng je de smaak van Piëmonte, Toscane, Campania en de Marken naar jouw tafel.

Recepten en wijncombinaties

Rogvleugel met amandelcrème, aardpeer en witte druif

Wijn combinatie: Sabbionare | Verdicchio dei Castelli di Jesi superiore 2021

Zowel gerecht als wijn leven op in deze combinatie van de Verdicchio met rog! Het droge, niet te strakke en fijn ziltige karakter van de wijn lijkt voor dit gerecht gemaakt.

Gnocchi met ricotta en saus van morille en aardpeer

Wijn combinatie: Ferraris | Ruche di Castagnole Monferrato “Clasic” 2022

Rijk wit met volle textuur zou voor de hand liggen, maar waarom kiezen voor het gebaande pad? Je weet niet wat je ruikt in deze Ruchè die zich zowel fijn sappig als stiekem pakkend gestructureerd presenteert.

Gestoofde varkenswang

Wijn combinatie: Mastrojanni | Brunello di Montalcino 2017

Wijnen met de klasse van Mastro janni Brunello komen volgens ons vooral goed tot hun recht naast -op het oog- eenvoudige gerechten die gelaagdheid en verfijning in de wijn in het zonnetje zetten. Na dik 30 uur stoven is de wang zalvend zacht en barstensvol smaak. Een traktatie van een combinatie!

Bij aankoop van de Sinck Wijndoos Selectie ontvang je de drie exclusieve recepten. Breng de Sinck-beleving naar jouw tafel en geniet van de perfecte combinatie van gerechten en wijnen!

Filter

Verfijn je keuze

De Wijnselectie van Sabas Joosten van Restaurant Sinck

Verfijn je keuze
Gun jezelf spannende wijn uit Italië