Barracuda

Restaurant Barracuda opende in de zomer van 2023. De gebroeders Maus en Daan Meeuwig en Joey Baal sloegen hiervoor de handen ineen. Maus en Joey kenden elkaar al jaren van onder andere Restaurant Toscanini. Het leek ze wel lachen om samen met Daan de lege loods naast de werkplaats van Daan en Maus in Noord om te bouwen tot visparadijs, met een dikke knipoog naar Scheveningse klassieker Simonis. 

En zo geschiedde. Daan en Maus zijn nogal handige jongens en die stampten in no time een keuken en een inrichting uit de grond. Reden een boot en een auto naar binnen als versiering en zetten de frituur aan. Een half jaar later zitten er op zaterdag 800 mensen te eten en is het er een groot feest.  

De chefs koken no nonsens visgerechten zoals je het eet als je op vakantie bent. De gerechten vallen en staan bij top verse vis, dus zorg dat je dat in huis haalt. Onze tip voor Amsterdammers is de (stalen) Viskraam van Siem Schilder op de Albert Cuypstraat. 

Bekijk hieronder de recepten van Barracuda

Kibbeling met remoullade
Polposalade
Salmoriglio, lekker over langoustines, sardines en calamari van de grill

Barracuda

Restaurant Barracuda opende in de zomer van 2023. De gebroeders Maus en Daan Meeuwig en Joey Baal sloegen hiervoor de handen ineen. Maus en Joey kenden elkaar al jaren van onder andere Restaurant Toscanini. Het leek ze wel lachen om samen met Daan de lege loods naast de werkplaats van Daan en Maus in Noord om te bouwen tot visparadijs, met een dikke knipoog naar Scheveningse klassieker Simonis. 

En zo geschiedde. Daan en Maus zijn nogal handige jongens en die stampten in no time een keuken en een inrichting uit de grond. Reden een boot en een auto naar binnen als versiering en zetten de frituur aan. Een half jaar later zitten er op zaterdag 800 mensen te eten en is het er een groot feest.  

De chefs koken no nonsens visgerechten zoals je het eet als je op vakantie bent. De gerechten vallen en staan bij top verse vis, dus zorg dat je dat in huis haalt. Onze tip voor Amsterdammers is de (stalen) Viskraam van Siem Schilder op de Albert Cuypstraat. 

Bekijk hieronder de recepten van Barracuda

Kibbeling met remoullade
Polposalade
Salmoriglio, lekker over langoustines, sardines en calamari van de grill

De Wijnselectie van Barracuda

Oorspronkelijke prijs was: € 114,80.Huidige prijs is: € 98,00.

GUMPHOF | WEISSBURGUNDER “MEDIAEVUM” 2022 € 21,10
SABBIONARE | VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI “IL FILETTO” 2023 € 11,55
MARIO RECCHI FRANCESCHINI | OFFIDA PECORINO “PETRAIAE” 2019 € 20,40
BOSCARELLI | TOSCANA ROSSO “DE FERRARI” 2022 € 14,05
EDI KEBER | COLLIO BIANCO 2021 €33,25
TENUTA PEDERZANA | LAMBRUSCO GRASPAROSSA “SPIRITI FOLLETTI” SECCO € 14,45

Bij aankoop van de wijndoos ontvang je gratis Barracuda recepten!

De Wijnselectie van Barracuda

Filter

Verfijn je keuze

De Wijnen uit de selectie van Barracuda

Verfijn je keuze
Niets gevonden.
Gun jezelf spannende wijn uit Italië