Aanbieding!

De School Wine Box

125,00

In de luwte van de langverwachte opening van nachtclub De School opende op hetzelfde moment in januari 2016 Restaurant DS. Het restaurant bevindt zich in een oude werkplaats waar in vroegere tijden automonteurs werden opgeleid. Nu bereidt de jonge chef Lennart Ylstra prachtige gerechtjes met een voorname rol voor groente. De bereidingen zijn technisch vaardig, soms speels met veel gevoel voor originaliteit, finesse en vaak een kleine flirt met een exotisch werelddeel.

Sprezzatura is vanaf dag een betrokken geweest bij Restaurant DS en heeft de zaak zien uitgroeien tot een gevestigde naam in het Amsterdamse gastronomische circuit. De Italiaanse niche wijnen hebben door de jaren heen vaak prachtig aangesloten bij de verrassende en inventieve groentebereidingen van chef Lennart. Wijn en spijs die elkaar tot een hoger niveau tillen.

Om de mooie samenwerking tussen Sprezzatura en De School te vieren hebben we samen met De School een box samengesteld met de 6 favoriete Italiaanse wijnen van De School. Allemaal hebben ze een rol gespeeld in de wine pairings of op de wijnkaart.

Met trots presenteren we u: “De School Wine Box”. Nu tijdelijk voor een aantrekkelijke prijs op pikken bij Sprezzatura!

Categorie:

Andere suggesties…

Menu
 


< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

NIX18