Kellerei St. Pauls

Kellerei St. Pauls is een vooraanstaande coöperatie gevestigd in het prachtige Südtirol. Met een rijke traditie die teruggaat tot 1907, is deze coöperatieve kelder een ware schat voor wijnliefhebbers over de hele wereld.

Gelegen in de pittoreske stad St. Pauls, omgeven door glooiende wijngaarden en majestueuze bergen, staat Kellerei St. Pauls bekend om zijn expressieve Südtiroler wijnen en het behoud van de authentieke karakteristieken van de regio.

De wijnmakers van Kellerei St. Pauls hechten groot belang aan duurzaamheid en respect voor het land waarop ze werken. Met een combinatie van moderne technologieën en respect voor traditionele wijnbereidingsmethoden, streven ze ernaar wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren die de unieke terroir van Südtirol weerspiegelen.

St. Pauls maakt een breed scala aan wijnen, variërend van verfrissende witte wijnen tot elegante rode wijnen. Door gebruik te maken van druivensoorten. zoals Moscato Giallo Pinot Grigio, Pinot Blanc en Schiava, creëren ze wijnen met een onderscheidend karakter en een uitgesproken helder smaakprofiel. We zijn erg blij met de nieuwe samenwerking met deze toonaangevende producent van hoogwaardige wijnen in Südtirol. Probeer ze vooral!

Filter

Verfijn je keuze

Wijnen van Kellerei St. Pauls

Verfijn je keuze

Op zoek naar andere wijnen?