Ioanna | Giancarlo Ioanna

Giancarlo Ioanna is een gepassioneerde en toegewijde wijnmaker die jarenlang de wijnen heeft gemaakt bij wijnproducent Filadoro. De Fiano di Avellino behoort toch wel echt tot een van zijn specialiteiten als wijnmaker. Na jaren van hard werken en leren, heeft hij zijn eigen droom waargemaakt en heeft hij zijn eigen wijnhuis opgericht: Cantina Ioanna.

Gelegen in het hart van Campanië, biedt Cantina Ioanna de ideale klimatologische omstandigheden en de rijke bodem van de Vesuvius vulkaan om de perfecte Fiano te laten groeien. Hier maakt Giancarlo Ioanna zijn eigen unieke en aanhoudende Fiano di Avellino met rijke tonen.

Bij Cantina Ioanna staat kwaliteit en traditie centraal. Giancarlo Ioanna en zijn gezin vormen een team van gepassioneerde wijnmakers die niet onder doen van vakmensen die al generaties lang werken met de Fiano. Het huis maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken om de beste kwaliteit Fiano di Avellino te produceren, terwijl ze tegelijkertijd de traditionele methoden behouden die deze wijn zo bijzonder maken.

Proef de passie en toewijding van Giancarlo Ioanna en Cantina Ioanna en ervaar zelf de rijke en complexe smaak van de Fiano di Avellino.

Filter

Verfijn je keuze

Wijnen van Ioanna | Giancarlo Ioanna

Verfijn je keuze

Op zoek naar andere wijnen?