Laat je evenement schitteren met een steengoed Italiaans wijnarrangement

Heb je goede Italiaanse wijn voor evenementen nodig of voor een catering, bruiloft, familieweekend of opening? Enoteca Sprezzatura denkt graag mee. Als gerenommeerde horecaleverancier met meer dan 30 jaar expertise in het importeren en distribueren van bijzondere wijnen uit alle regio’s van Italië, staan wij klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Of je nou op zoek ben naar een goede borrelwijn voor een opening of promotiefeest, of juist de diepte wilt opzoeken met bijzondere gastronomische wijnen, wij hebben het in huis.

 Uitgebreide expertise in Italiaanse wijn voor evenementen

Ons team bestaat uit voormalige sommeliers, restaurantchef-koks en gedreven wijnfanaten met een veelzijdige kennis op het gebied van wijn.  Met onze expertise en praktijkervaring staan we klaar om je te begeleiden bij het creëren van een piekfijn wijnarrangement voor jouw Italiaanse wijn evenement. Zowel in de betaalbare hoek als het topsegment kunnen we meedenken en de beste wijnen voor je selecteren. Zo kunnen wijn en eten het beste in elkaar naar boven halen en wordt je bruiloft, diner of feestje er een om nooit meer te vergeten.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wil je indruk maken op je gasten en zelf iets decents drinken, laat ons jouw partner zijn in het inkopen van onvergetelijke Italiaanse wijn voor evenementen. Feestelijke spumantes, eenvoudige maar goede borrelwijnen of imponerende begeleiders van de maaltijd, we hebben het in huis.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en samen een buitengewone Italiaanse wijnervaring te creëren.

Meest gestelde vragen

Kunnen jullie wijnen leveren in grote hoeveelheden voor een groot evenement?

Ja, we kunnen wijnen leveren in grote hoeveelheden om aan de behoeften van grote evenementen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw specifieke vereisten te bespreken.

Wat zijn de prijsklassen van jullie wijnen voor evenementen?

Onze wijnen variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type wijn, de herkomst en de kwaliteit. We bieden wijnen aan in verschillende prijsklassen om aan diverse budgetten te voldoen.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid wijn per persoon voor een evenement?

De aanbevolen hoeveelheid wijn per persoon voor een evenement kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, het type gasten en de drinkgewoonten. Ons team kan u adviseren over de optimale hoeveelheid op basis van uw specifieke situatie.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor wijnen bij evenementen?

Onze minimale bestelhoeveelheid voor wijnen bij evenementen varieert. Neem contact met ons op, zodat we uw behoeften kunnen bespreken en de beste oplossing voor uw evenement kunnen vinden.

Kunnen jullie wijnen leveren die passen bij specifieke gerechten of menu’s?

Absoluut! We kunnen wijnen aanbevelen die perfect passen bij specifieke gerechten of menu’s. Als horecaleverancier kunnen we u helpen bij het kiezen van wijnen die de smaken en aroma’s van uw gerechten complementeren.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor wijnen voor mijn evenement?

U kunt een offerte aanvragen voor wijnen voor uw evenement door contact met ons op te nemen. Geef ons de details van uw evenement, zoals de datum, locatie, geschat aantal gasten en uw wensen met betrekking tot wijnen. We stellen graag een offerte op maat voor u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Vul het onderstaande contactformulier in en informeer naar de beschikbare opties.