Laat je evenement schitteren met een steengoed wijnarrangement

Heb je goede wijn nodig voor een evenement, catering, bruiloft, familieweeked of opening? Enoteca Sprezzatura denkt graag mee. Als gerenommeerde horecaleverancier met meer dan 30 jaar expertise in het importeren en distribueren van bijzondere wijnen uit alle regio’s van Italië, staan wij klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Vanuit onze achtergrond als chef en sommelier hebben we jarenlange ervaring met het maken van spannende wijn/spijs combinaties.

Een overvloed aan mogelijkheden en uitgebreide expertise

Ontdek de rijke diversiteit van Italiaanse wijnen die perfect passen bij je gastronomische ervaring. Ons uitgebreide assortiment omvat zorgvuldig geselecteerde wijnen uit beroemde wijnregio’s zoals Toscane, Piemonte, Veneto, Sicilië en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar verfijnde rode wijnen, elegante witte wijnen of sprankelende franciacorta en prosecco, wij hebben de juiste selectie om aan jouw behoeften te voldoen.

Ons team bestaat uit voormalige sommeliers, restaurantchef-koks en gedreven wijnfanaten met een veelzijdige kennis op het gebied van wijn. We delen een passie voor het ontdekken en ervaren van de wereld van Italiaanse wijnen. Met onze expertise en enthousiasme staan we klaar om je te begeleiden bij het creëren van een buitengewoon wijnarrangement voor jouw evenement.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Laat ons jouw partner zijn in het organiseren van een onvergetelijk wijnarrangement voor je volgende evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en samen een buitengewone Italiaanse wijnervaring te creëren.

Meest gestelde vragen

Kunnen jullie wijnen leveren in grote hoeveelheden voor een groot evenement?

Ja, we kunnen wijnen leveren in grote hoeveelheden om aan de behoeften van grote evenementen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw specifieke vereisten te bespreken.

Wat zijn de prijsklassen van jullie wijnen voor evenementen?

Onze wijnen variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type wijn, de herkomst en de kwaliteit. We bieden wijnen aan in verschillende prijsklassen om aan diverse budgetten te voldoen.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid wijn per persoon voor een evenement?

De aanbevolen hoeveelheid wijn per persoon voor een evenement kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, het type gasten en de drinkgewoonten. Ons team kan u adviseren over de optimale hoeveelheid op basis van uw specifieke situatie.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor wijnen bij evenementen?

Onze minimale bestelhoeveelheid voor wijnen bij evenementen varieert. Neem contact met ons op, zodat we uw behoeften kunnen bespreken en de beste oplossing voor uw evenement kunnen vinden.

Kunnen jullie wijnen leveren die passen bij specifieke gerechten of menu’s?

Absoluut! We kunnen wijnen aanbevelen die perfect passen bij specifieke gerechten of menu’s. Als horecaleverancier kunnen we u helpen bij het kiezen van wijnen die de smaken en aroma’s van uw gerechten complementeren.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor wijnen voor mijn evenement?

U kunt een offerte aanvragen voor wijnen voor uw evenement door contact met ons op te nemen. Geef ons de details van uw evenement, zoals de datum, locatie, geschat aantal gasten en uw wensen met betrekking tot wijnen. We stellen graag een offerte op maat voor u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Vul het onderstaande contactformulier in en informeer naar de beschikbare opties.