Robert Parker Wine Advocate 

Als het een topwijn is beoordeeld door Robert Parker, dan is het zeker de moeite waard om te drinken! Een van de meest gerespecteerde, invloedrijke en geprezen wijnpublicaties ter wereld, Robert Parker’s Wine Advocate, werd vanaf de basis opgebouwd door de naamgenoot ervan, beginnend in 1978. Sindsdien is het een van de meest vooraanstaande wijnpublicaties ter wereld geworden, en Parker zelf heeft talloze internationale onderscheidingen ontvangen.

Met Robert Parker en zijn team die elk jaar duizenden wijnen beoordelen, zijn ze een betrouwbare bron van kennis over wijn, en we staan volledig achter hun aanbevelingen als een manier om wijnflessen te kiezen. Stel je voor dat je in een afgelegen wijngaard staat, omringd door de glooiende heuvels bezaaid met druivenranken. De zon zakt langzaam achter de horizon en werpt een warme gloed over de wijngaard. In je hand houd je een glas wijn, en op het etiket prijkt de naam “Robert Parker” met een toprestaurant. Je weet dat je een schat in handen hebt, een wijn die de tand des tijds heeft doorstaan en door een van ‘s werelds meest gerespecteerde wijnkenners is goedgekeurd.

De legende van Robert Parker’s Wine Advocate begon in 1978, toen de man zelf besloot om de wereld van wijnbeoordelingen te veranderen. Hij bouwde zijn publicatie vanaf de grond op en legde de basis voor wat nu een van de meest invloedrijke wijnpublicaties ter wereld is. Zijn toewijding aan het beoordelen van duizenden wijnen per jaar en zijn onberispelijke smaakpapillen hebben hem talloze internationale erkenningen en eerbetuigingen opgeleverd.

Elk nummer van Wine Advocate is als een schatkist vol met de beste wijnen ter wereld, beoordeeld door Parker en zijn deskundige team. Hun oordeel is de maatstaf geworden waaraan wijnliefhebbers over de hele wereld zich vastklampen bij het kiezen van een fles wijn. Het is alsof je een geheime route kent naar de verborgen schatten van de wijnwereld.

Dus, als je ooit twijfelt over welke fles wijn je moet kiezen, zoek dan naar het stempel van goedkeuring van Robert Parker. Zijn naam is synoniem geworden met kwaliteit en verfijning, en zijn aanbevelingen zijn als een kompas dat je de weg wijst naar een onvergetelijke wijnervaring. Proost op het ontdekken van de verborgen schatten van Robert Parker’s Wine Advocate!

ONTDEK Al ONZE ITALIAANSE RODE WIJNEN

Filters
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel

ONTDEK Al ONZE ITALIAANSE RODE WIJNEN

Filters
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel