Smaakvolle relatiegeschenken en kerstpakketten 

Op zoek naar het perfecte gebaar om uw waardering te tonen aan uw belangrijkste relaties en medewerkers? Zoek niet verder! Onze relatiegeschenken en kerstpakketten zijn de ultieme manier om op een stijlvolle manier uw liefde en waardering over te brengen tijdens speciale gelegenheden.

Met een zorgvuldig samengesteld assortiment van exclusieve Italiaanse kwaliteitswijn, variërend van krachtige rode wijnen uit Piëmonte, tot knisperend wit uit Sicilië en spumante uit Franciacorta. Ook cadeaubonnen of luxe accessoires zoals premium wijnglazen, wij bieden een scala aan mogelijkheden om uw boodschap van dankbaarheid over te brengen aan uw belangrijkste relaties.

Wij kunnen van de eerste tot de laatste stap een compleet pakket voor u samenstellen. We bieden gepersonaliseerde, gelaserde wijnkistjes met een eigen boodschap, afbeelding of bedrijfslogo op de voorkant. We kunnen adviseren over een bepaalde stijl wijnen die aansluit bij wat u wilt uitstralen zodat u met uw relatiegeschenk de perfecte snaar raakt. Wilt u naast wijn nog andere zaken in het pakket hebben? We hebben goede contacten met worstenmakers, kaaswinkels, visrokers, en ga zo maar door. Alles is mogelijk. Uiteraard nemen we ook de distributie voor onze rekening zodat u volledig ontzorgd wordt.

kerstpakketten, relatiegeschenken, cadeau Enoteca Sprezzatura Italiaanse wijnimporteur

Gepersonaliseerde kerstpakketten op maat

Het geven van Italiaanse wijnen als relatiegeschenk biedt ook mogelijkheden voor personalisatie. U kunt een selectie maken op basis van de voorkeuren van de ontvanger of een fles kiezen die perfect past bij de gelegenheid. Met een persoonlijk tintje toont u aandacht voor detail en laat u zien dat u het relatiegeschenk of kerstpakket met zorg heeft uitgekozen. Een doordachte en op maat gemaakte wijnkeuze spreekt boekdelen over uw betrokkenheid bij de ontvanger.

Om uw relatiegeschenken een persoonlijke touch te geven, bieden we opties voor gepersonaliseerde wijnkisten met uw bedrijfslogo. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en versterkt de merkbeleving van uw bedrijf bij de ontvangers van het geschenk.

Een uniek gebaar, zorgeloos geregeld

We bieden een directe verzendservice waarbij we uw relatiegeschenken rechtstreeks naar uw klanten kunnen sturen. We begrijpen het belang van gemak en tijdbesparing, en met onze verzendservice nemen we het logistieke proces volledig uit handen. U kunt ons de adressen van uw klanten verstrekken, en wij zorgen voor een zorgvuldige en tijdige levering van de Italiaanse wijnen, inclusief een persoonlijk kaartje met uw boodschap. Dit biedt u een efficiënte en professionele oplossing voor het versturen van uw relatiegeschenken.

Vraag naar de mogelijkheden

Vul het onderstaande contactformulier in en informeer naar de beschikbare opties.