Op deze pagina vind je onze gloednieuwe wijncollectie rechtstreeks uit Italië! Onze passie voor topkwaliteit wijnen brengt ons naar verborgen pareltjes en zelfs enkele gerenommeerde producenten die we voor de eerste keer importeren. Regelmatig veranderen de jaargangen van onze wijnen en ook daar willen we je graag mee laten kennismaken.

Onze collectie bevat opwindende wijnen uit verschillende Italiaanse regio’s, zoals de krachtige Barolo uit Piemonte, de heerlijke Brunello di Montalcino uit Toscane, de intense Amarone uit Veneto, en de prijswinnende Nero d’Avola uit Sicilië. Maar we hebben ook een paar minder bekende druivensoorten, zoals de Arneis, Pecorino en Falanghina, die je zeker een keer moet proberen.

In onze selectie vind je ook wijnen die we voor het eerst importeren, zoals de sprankelende Franciacorta uit Lombardije. Bij ons wordt een nieuw jaargang niet zomaar gekocht op basis van de kwaliteit van de vorige jaargang. Jaarlijks (her)proeven we meer dan duizend verschillende wijnen, en alleen de allerbeste wijnen worden aan ons assortiment toegevoegd.

Verken onze nieuwste collectie en geniet van al het actuele uit Italië!

NIEUWE WIJN UIT ITALIË

Filters
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset

Col di Lamo | Rosso di Montalcino 2020

Toscane
Op Vinitaly 2022 werden we verliefd op de fantastische Brunello’s van Giovanna Neri van Col di Lamo. We twijfelden geen moment toen we hoorden dat ze nog geen importeur hadden in Nederland. Nu kunnen we ook een kleine hoeveelheid van de Rosso di Montalcino van Giovanna krijgen. Een Rosso die barst van de levensvreugde met blozend rood fruit en dooraderd…

 24,35

NIEUWE WIJN UIT ITALIË

Filters
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset