Sprezzatura | Feestdagen 2015

*|MC:SUBJECT|*
Het schijnt dat de weken voor de kerst één van de meest stressvolle periodes van het jaar is. Bent u al helemaal voorbereid? Geen nood, wij helpen u uit  de brand.
Koopzondag en aangepaste openingstijden

Op zondag 20 december en woensdagavond 23 december zijn de winkels in de Czaar Peterstraat (langer) open voor kerstinkopen. Ook bij Sprezzatura kunt u dan terecht.

Rond de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden, wij zijn gesloten op: 
  • Vrijdag 25 december en zaterdag 26 december
  • Vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari 
Wijn & spijs advies

Met de feestdagen kookt iedereen weer de sterren van de hemel. Uitgebreide diners met meerdere gangen en er komt die dagen ook veel ander lekkers voorbij. Maar wat drink je waarbij? U kunt ons uw menu toesturen en wij geven graag advies voor een optimale wijn spijs combinatie.

Heeft u een (grote) bestelling van meerdere flessen/dozen of exclusieve jaargangen? Laat het ons tijdig weten, zo kunnen we ervoor zorgen dat het zeker in de winkel aanwezig is. Het is mogelijk om dit vanavond door te geven zodat we het dit weekend voor u klaar hebben staan, anders is het mogelijk om tot maandagmiddag uw bestelling door te geven, dan staat het vanaf dinsdagmiddag klaar! 

020 77 328 77 
vini@enoteca-sprezzatura.nl 
De Czaar Peterstraat zit in de lift, dat is één ding wat zeker is. In de vier jaar dat Sprezzatura in de straat is gevestigd sluiten zich al meer bijzondere winkeliers zich hier aan. We mogen o.a. Fromagerie Kef en Worscht tot onze buren rekenen. Laat nu wijn perfect samen gaan met kaas en worst.. We zetten de beste combinaties voor de komende feestdagen op een rijtje!

Oude kaas (Nederland) of Comté (Savoie) & Vin Santo van Fattoria Sammontana 
De Vin Santo van Fattoria Sammontana is een oxidatieve boerse desserwijn, maar vrij droog waardoor het mooi samen gaat met droge gerijptere kazen. De kazen hebben ook ergens iets zoets, wat mooi op gaat met het restsuiker van de wijn.

Epoisses (Bourgogne) of Crayeux de Ronc (Pas de Calais) &  Verdicchio Passito van Sabbionare 
Passito is een Italiaanse term die gebruikt wordt voor natuurlijke zoete wijnen die gemaakt worden op basis van overrijpe ingedroogde druiven. Het zoetje kan pittige roodschimmel kazen als Epoisses en Crayeux de Ronc zeer goed aan. 

Fegato & Nebbiolo van Marco Porello 
Droge worst mét lever, een delicatesse! Lever en Nebbiolo samen zijn een feestje. 

Salame en Salsicce van Suino Nero  & Nero d'Avola van Poggio Anima 
Zwart boszwijn van Sicilië, met venkel. Voor Italiaanse begrippen wat pikant. Het donkere fruit en zachte tannines van de Nero d'Avola maakt een perfecte combinatie met de worst.

Fromagerie Kef - Czaar Peterstraat 137
Website Kef 
Worscht - Czaar Peterstraat 153
Sprezzatura is sinds kort ook te vinden op Instagram. Volg ons voor een kijkje achter de schermen, onder meer met sneak peeks van wijnreizen.
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*