Op zondag 20 december en woensdagavond 23 december zijn de winkels in de Czaar Peterstraat (langer) open voor kerstinkopen. Ook bij Sprezzatura kunt u dan terecht.
Rond de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden, wij zijn gesloten op:
Vrijdag 25 december en zaterdag 26 december
Vrijdag 1 januari en zaterdag 2 januari
Wijn & spijs advies
Met de feestdagen kookt iedereen weer de sterren van de hemel. Uitgebreide diners met meerdere gangen en er komt die dagen ook veel ander lekkers voorbij. Maar wat drink je waarbij? U kunt ons uw menu toesturen en wij geven graag advies voor een optimale wijn spijs combinatie.
Heeft u een (grote) bestelling van meerdere flessen/dozen of exclusieve jaargangen? Laat het ons tijdig weten, zo kunnen we ervoor zorgen dat het zeker in de winkel aanwezig is. Het is mogelijk om dit vanavond door te geven zodat we het dit weekend voor u klaar hebben staan, anders is het mogelijk om tot maandagmiddag uw bestelling door te geven, dan staat het vanaf dinsdagmiddag klaar!
Epoisses (Bourgogne) of Crayeux de Ronc (Pas de Calais) & Verdicchio Passito van Sabbionare Passito is een Italiaanse term die gebruikt wordt voor natuurlijke zoete wijnen die gemaakt worden op basis van overrijpe ingedroogde druiven. Het zoetje kan pittige roodschimmel kazen als Epoisses en Crayeux de Ronc zeer goed aan.
Salame en Salsicce van Suino Nero & Nero d'Avola van Poggio Anima Zwart boszwijn van Sicilië, met venkel. Voor Italiaanse begrippen wat pikant. Het donkere fruit en zachte tannines van de Nero d'Avola maakt een perfecte combinatie met de worst.