Zes dingen die je moet weten nu we verhuisd zijn

Zes dingen die je moet weten nu we verhuisd zijn

Na een maand flink verbouwen zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand. Inmiddels zijn we er helemaal klaar voor om jullie te verwelkomen in onze vernieuwde enoteca! Om jullie op de hoogte te brengen van alle belangrijke informatie hebben we de zes belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

Ruimere winkel, dezelfde gezellige sfeer
Onze enoteca is flink uitgebreid, hierdoor kunnen we jullie laten kennismaken met nog meer prachtige wijnen. Met zoveel verschillende wijnen kan het soms lastig zijn om een keuze te maken, maar geen zorgen, we hebben de perfecte ambiance gecreëerd om in alle rust en op een ontspannen manier de mooiste Italiaanse wijnen te ontdekken.

Zelf op ontdekkingstocht door Italië als wijnland
Onze winkelindeling is volledig ingericht op het ontdekken van de mooiste wijngebieden van Italië. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of net begint met het ontdekken van Italiaanse wijnen, we hebben voor ieder wat wils. Maak een wandeling door onze enoteca en leer alles over druivenrassen, terroir en wijnsoorten. Van aperitieven uit Piëmonte en instapwijnen uit Campania tot grote namen zoals Brunello di Montalcino uit de beroemde wijnregio Toscane.

Keldervondsten
Tijdens de verhuizing zijn er een aantal bijzondere wijnen gevonden die we graag met jullie willen delen. We hebben besloten om ze aan te bieden in een samengestelde wijndoos genaamd “keldervondsten”. De wijnen in deze doos zijn zorgvuldig geselecteerd en bevatten onder andere enkele vintage wijnen en exclusieve flessen die we de afgelopen jaren hebben verzameld.

De “keldervondsten” worden samen aangeboden in een doos voor een aantrekkelijke prijs van 149 euro, in plaats van de oorspronkelijke waarde van 205,30 euro. Dit is een geweldige kans om te proeven van enkele van de meest unieke en zeldzame smaken die er zijn. Klik op onderstaande button en laat je verrassen door deze bijzondere keldervondsten.

Sprezzatura openingsfeest
Het Sprezzatura openingsfeest houden jullie nog van ons tegoed. We vinden dat een goed feest pas echt tot zijn recht komt op een warme zomerdag. We kunnen niet wachten om onze nieuwe winkel te vieren met een fantastisch openingsfeest. We beloven jullie dat het zeker de moeite waard zal zijn!

Openingstijden
Onze openingstijden zijn veranderd. Vanaf het heden zijn we geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00. Op zondag en maandag zijn we gesloten.

Adreswijziging
Bij een verhuizing hoort natuurlijk een nieuw adres. Gelukkig blijven we in de buurt. Sterker nog, we zitten nog steeds in de leukste straat van Amsterdam Oost. Het enige verschil is dat we nu op de hoek zitten, op nummer 91, schuin tegenover onze oude winkel.

Voor wie ons een kaartje wil sturen of gewoon zin heeft in een heerlijke fles wijn, vergeet dan niet ons nieuwe adres op te slaan.

Ons nieuwe adres is:

Czaar Peterstraat 91

1018PD Amsterdam

Tot slot willen we jullie uitnodigen om langs te komen en onze nieuwe enoteca te bezoeken. We zijn ontzettend trots op onze vernieuwde winkel. Dus, of je nu op zoek bent naar die perfecte rosso, bianco of spumante, of gewoon even langs wil komen om te kletsen over onze wijnen, we staan klaar om je te ontvangen!

Tot snel in onze nieuwe enoteca!

Proost,

Mattijs, Martijn, Aynsley, Jim & Emillio

Keldervondsten

Laatste blogs