Wij gaan verhuizen!

Het moment is eindelijk daar!
We gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. We kunnen niet wachten om onze nieuwe plek te onthullen. Onze nieuwe wijnwinkel zal een moderne, ruime plek zijn, waar jullie de beste wijnen uit Italië kunnen ontdekken.

Czaar Peterstraat 91
We blijven in de buurt! Onze nieuwe thuisbasis is in de voormalige kinderschoenenwinkel Zippy op de Czaar Peterstraat 91. Een grotere plek waar je terechtkomt in nog meer smaken, kwaliteiten en een uitgebreider aanbod.

Tijdelijk gesloten
Januari is de maand waarin we ons richten op de verbouwing van de nieuwe locatie. We verwachten in de 4e en 5e week te verhuizen, helaas zullen we gesloten zijn van 23 januari tot en met 6 februari. Maar geen zorgen, onze online Enoteca blijft open en leveringen zullen doorgaan zoals je van ons gewend bent.

Openingsfeest!
We verwachten open te zijn vanaf midden februari. Uiteraard moet de opening van onze nieuwe locatie groots gevierd worden. Zodra alles helemaal is ingericht, willen we jullie uitnodigen om samen met ons te proosten op onze nieuwe Enoteca met een glas bubbels en een selectie van onze favoriete wijnen.

Bedankt voor jullie trouwe steun en we kijken ernaar uit jullie snel te zien in onze nieuwe Enoteca op nummer 91.

#SquadraSprezzatura

Praktische informatie

Nieuw Adres:
Czaar Peterstraat 91
1018PT Amsterdam

Openingstijden:

Week 4
– Gesloten –

Week 5
– Gesloten –

Laatste blogs