Verkerk Wijnimport op Italië Evenement Smaak & Stijl

Om u in Italië te wanen, hoeft u niet altijd ver te reizen. U kunt bijvoorbeeld ook in ons land naar het Italië Evenement Smaak & Stijl. Dit vindt plaats op 27, 28 en 29 mei in de tuinen van Kasteel de Haar bij Utrecht. Het jaarlijks Italië Evenement biedt een optimale mix van het lekkerste, beste, mooiste en nieuwste uit Italië. Dit jaar alweer voor de achtste keer. Wandelend langs verschillende exposanten, activiteiten en podia krijgt u deze dagen een voorproefje van de vele smaken die dit land rijk is. Dé ideale manier om Italië beter te leren kennen.
 
 Verkerk Wijnimport kan hier natuurlijk niet bij ontbreken.

Tijdens Smaak & Stijl organiseren we Enoteca Italia, een wijnbar naar Italiaans model.
Hier heeft u de mogelijkheid een kleine dertig wijnen uit onze portefeuille te leren kennen. Ook stellen we bijzondere wijnspijscombinaties samen, chefkok Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini verzorgt de Italiaanse hapjes.
 
Speciaal voor dit evenement zetten we de wijnen van Ca’ Rugate extra in het zonnetje. Als u ter plekke een bestelling plaatst bij Verkerk, ontvangt u bovendien een korting van 10%. U kunt de wijnen meteen mee naar huis nemen. Kaarten zijn tijdens het evenement te koop bij de kassa’s van Kasteel de Haar, of in de voorverkoop via www.italieevenement.nl. Als u deze maand voor €250 of meer bij ons bestelt, krijgt u een vrijkaart voor dit evenement.


Verkerk Wijnimport op Italië Evenement 2011
vrijdag 27 mei 10.00-19.00u, zaterdag 28 en zondag 29 mei 10.00-18.00u.
Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, Haarzuilens (Utrecht)

€15,- per persoon / kinderen tot 12 jaar gratis

Laatste blogs