The Wine Set | 12 november Italiaanse Aperitivo in Amsterdam

De Povlakte, de meeste Italië liefhebbers scheuren er doorheen op weg naar Florence, Rome of nog verder richting het zuiden.  Sla je echter bij Parma af, dan ben je verkocht. De geur van Proscuitto di Parma, Parmigiano Reggiano en de Aceto Balsamico uit Modena doen je het water in de mond lopen. Hoog tijd om deze gastronomische regio in het zonnetje te zetten. Dat doen we samen met The Wine Set in de vorm van een echte Italiaanse aperitivo-middag. Muziek, eten en wijn net zoals een wijnbar in Parma.

Agnese Roda van The Wine Set en Iamexpad, uit Parma, laat je graag kennis maken met de Italiaanse aperitivo cultuur. Op zaterdag 12 november ben je van harte welkom in de SMEG showroom aan de Piet Heinkade.  Vanaf 12.30 tot 16.00 komt de muziek je tegemoet. Het moment om op zaterdagmiddag in ontspannen sfeer een glas wijn en hapje te nuttig. Ook is er de mogelijkheid om zelf ravioli te leren maken tijdens een van de workshops. Niet alleen is deze regio bekend om zijn heerlijke etenswaren. Ook worden er prachtige wijnen gemaakt. Vaak worden deze overvleugeld door wijnen uit andere regio’s, maar dan alleen qua naam en niet qua kwaliteit. Wij laten dat graag proeven.

Kortom een middag om het vakantiegevoel terug te krijgen of je te laten inspireren voor nieuwe plannen. Meld je nu aan voor deze gastronomische middag en beleef Emilia Romagna op zijn best.

Laatste blogs