Sprezzatura Natale Wijn-Spijs box ism met 6 Italiaanse top restaurants

Kerst vieren we dit jaar thuis, in klein gezelschap. Zoveel is wel duidelijk. Optimistisch als we zijn zien we toch legio mogelijkheden langskomen om er toch iets moois, lekkers en gezelligs van te maken. Veel restaurants bieden bijvoorbeeld kant-en-klare kerstdiners aan, af te halen of te laten bezorgen, vaak hoeven ze alleen even opgewarmd. Dit is nog nooit eerder vertoond.

Vanuit Sprezzatura willen wij ook wat doen, maar omdat wij zelf juist het boodschappen doen en het zelf koken van het Kerstdiner zo leuk vinden om te doen, (glaasje wijn erbij) hebben we zes Amsterdamse Italiaanse restaurants gevraagd naar een mooi recept om thuis zelf te bereiden. Wij kiezen daar bijpassende wijnen bij uit en dit doen we in een een mooie doos bij elkaar. We hebben ervoor gekozen de dozen in twee versies aan te bieden. De luxe Argento Box: gevuld met cutting edge wijnen en de All Out Oro Box: Gevuld met grote klassiekers. We zorgen ook voor een boodschappenlijstje en adressen waar de ingrediënten te krijgen zijn. Uiteraard denken we ook aan online aanbieders om te zorgen dat je niet te vaak in de rij hoeft te staan en er geen Black Friday taferelen optreden.

De volgende restaurants zitten erbij (in volgorde van gerecht):

Restaurant Domenica op de Noordermarkt

Restaurant La Fiorita in de Tweede Tuindwarsstraat

Spaghetteria Pastabar

Restaurant Bussia in de Reestraat

Restaurant Pianeta Terra in de Beulingsstraat

Restaurant Toscanini op de Lindengracht

Deze verzameldozen kun je natuurlijk ook prima bestellen bij je eigen kerstdiner, mocht je advies op maat nodig hebben, twijfel dan niet en mail of bel ons!

Bestellingen in groot Amsterdam garanderen we levering voor de kerst.

Sla je slag,

Mattijs, Jim, Aynsley en Martijn


Laatste blogs