Revisiting the Classics

op deze proeverij worden onze Classics in het spotlicht gezet, de ruggengraat van onze portfolio’s dus.

 

Beste vrienden, somms en relaties van Verkerk,

Maandag 11 oktober as. staan we weer voor jullie klaar in onze vertrouwde drie-eenheid. Wij organiseren nu al een aantal jaren met elkaar proeverijen voor jullie en hebben besloten deze innige samenwerking nu ook een naam te geven: Paxxx.Amsterdam

Onze wortels liggen uiteindelijk in Amsterdam en met de naam willen wij uitdragen dat wij samen optrekken en drie geweldige wijnlanden vertegenwoordigen. Onze producenten staan voor de hoogste kwaliteit die er geproduceerd wordt.

Back to the Future

Deze proeverij zetten wij onze Classics in de spotlight. Daar waar het voor ons begonnen is. Grote namen en grote kwaliteit die nog steeds de ruggengraat vormen van onze portfolio’s. Al onze nieuwe vondsten worden afgemeten langs deze giganten.

Bereid je voor op een selectie klassieke kwaliteit waar je tenen van zullen krullen en je papillen salto’s omheen maken.

Verzeker jezelf van een heerlijke dag vol wijn en reserveer je (gratis) kaartje hier

Diner

Na afloop van de proeverij verzorgen de heren van Slagerij de Beurs een geweldig diner en after-en wij dus nog even lekker door, vergeet niet meteen je tafel te reserveren (via Slagerij de Beurs).

Praktische info

Datum:            Maandag 11 oktober 2021

Aanvang:         13.00 – 18.00 uur

Locatie:           Slagerij de Beurs

Adres: Amstelstraat 9, 1017DA Amsterdam

Laatste blogs