Optimisme

Dit weekend las ik in het NRC Handelsblad een aantal positieve artikelen over de crisis waar we middenin schijnen te zitten. Mark Rutte kwam glunderend en zorgeloos terug van het World Economic Forum in Davos, hij had weer alle vertrouwen in de oplossing van de crisis. Manfred Schepers van de EBRD (European Bank for Reconstruction and Development) stelde dat door een invoering van euro-obligaties de crisis snel en simpel op is te lossen en dat de de beurzen dan weer als een raket omhoog schieten. En de nieuwe premier van Italië Monti stelt niet alleen orde op zaken in eigen land, maar is ook de nieuwe motor die de besluiteloosheid van de Europese leiders van dit moment weer vooruit duwt. Hij heeft goede ideeën en is er niet bang voor om daar steun voor te vinden in Europa om zo het tandem Markozy weer vlot te trekken. Ook hij pleit voor de euro-obligaties.

Verkerk Wijnimport probeert altijd vooruit te kijken. Omdat we als horeca-leverancier denken dat mensen thuis net zulke goede wijn willen drinken als in het restaurant, maken we met de webshop en de winkel Sprezzatura, ons assortiment ook toegankelijk voor particulieren. Daarnaast denken we dat je de crisis het beste vergeet als je je neus in een echt exclusief glas steekt, daarom hebben we recentelijk een aantal zeer prachtige wijnen toegevoegd aan ons assortiment.

Hierbij een aantal suggesties die alle crisisgevoelens doen vergeten en wellicht kunt u ze binnenkort ook gebruiken om te vieren dat we met zijn allen weer uit het dal gekropen zijn.

Meroi | Dominin 2008
Podere San Giuseppe-Stella di Campalto | Brunello di Montalcino 2006
Poderi Boscarelli | Boscarelli dei Boscarelli 2006

Laatste blogs