ONS EIGEN RESTAURANT & AANKOMEND WIJNFESTIVAL

Wat is er nou leuker dan je passie volgen? Afgelopen week kwam een lang gekoesterde droom uit. We deden een restaurant pop up! Niet iedereen weet misschien dat ik 15 jaar in de keuken stond voordat ik Sprezzatura begon. En daar begon ook mijn passie voor wijn. Onze fantastische Italiaanse stagiair Sofia bedacht als afstudeerproject een wijnbar en restaurant vanuit Sprezzatura en onze groothandel Verkerk Wijnimport. Ze werkte de plannen uit en om haar te belonen voor 6 maanden hard werken besloten we haar plan in real life uit te voeren. Dat was een idee waar ik al veel langer mee rondliep, Jim als oude restaurant manager voelde het ook kriebelen en dit was de ultieme kans.

We noemde het Pair-up vanwege de insteek van wijn en spijs en zo stonden we ineens met het hele team restaurantje te spelen. Een prachtig menu, complete chaos, heerlijke wijnen, vriendschap, liefde en veel complimenten. Het waren twee geweldige avonden die absoluut smaken naar meer.

Om de herinnering te koesteren stelden we een doos samen van de wijnen die de hoogste ogen gooiden. Een paar bijzonder cuvees uit onze schatkamer en de puurste verassingen bij elkaar. Sla je slag en weet wat je van ons kan verwachten als we het nog eens organiseren.

Laatste blogs