Korting op alle wijnen van Eisacktaler Kellerei 5 + 1 Gratis

Omdat we bij Sprezzatura staan voor integere producten van bezielde en hardwerkende wijnmakers, zit het niet zo in onze aard om flink te stunten met onze prijzen.

Echter, zo nu en dan maken we graag een uitzondering! Graag brengen we je op de hoogte van een tijdelijke kortingsactie. De komende dagen bieden we een mooie korting aan op de wijnen van Eisacktaler Kellerei. Als je nu 6 flessen koopt, betaal je er slechts 5!

Dit is een eenmalige aanbieding die loopt tot het einde van deze kalendermaand. Het is een uitgelezen kans om de wijnen van Eisacktal Kellerei uit Südtirol nu nog voordeliger in huis te halen en je onder te dompelen in de kraakheldere bergwijnen van Südtirol.

Eisacktaler Kellerei is opgericht in 1961 en is een coöperatie van 115 leden die jaarlijks zo’n 800.000 flessen wijn produceren. Ze hebben zich voornamelijk gericht op de witte variëteiten en hun wijngaarden liggen tussen de 250 en 950 meter hoogte. Door de versnipperde wijngaarden en kleine percelen op de steile berghellingen zijn het hier in Südtirol de coöperaties die de regio op de kaart hebben gezet. Ze hebben gezorgd voor een kwaliteitsimpuls voor alle wijnen en veel kleine druivenboeren danken hun bestaan aan het voorwerk van de coöperaties. Eisacktaler Kellerei is een van de toonaangevende coöperaties van Südtirol en geeft een prachtig beeld van de unieke schone stijl wijnen die dit gebied te bieden heeft.

Eisacktaler Kellerei produceert een breed gamma aan variëteiten zoals Müller-Thurgau, Riesling, Pinot Grigio, Gewurtztraminer, Sauvignon, Kerner en Blauburgunder. Stuk voor stuk secuur gemaakte wijnen die fonkelen van de energie en heldere elegantie.

Niet alleen wij zelf zijn enthousiast over de wijnen van Eisacktal, ook de Amsterdamse (top)horeca heeft de wijnen omarmd, waaronder: Kaagman & Kortekaas, Gertrude, The Lobby Fizeaustraat, Wils, Toscanini, Bussia, Pianeta Terra, Graziella, Flore, Watergang, Bordello Aperitvo, Radio Radio, The Times Hotel en De School.

Profiteer van deze eenmalige aanbieding en vul je wijnkast met de wijnen van Eisacktaler Kellerei. Bestel nu je 6 flessen en betaal er slechts 5! Ga naar onze website en gebruik de code EISACKTALER bij het afrekenen om de korting te ontvangen.

DE WIJNEN VAN EISACKTALER KELLEREI

Niets gevonden.

Let op! Deze aanbieding geldt voor al onze wijnen van Eisacktaler Kellerei en is geldig tot en met 30 april. De korting van 6 halen en 5 betalen is enkel geldig op de wijnen van Eisacktaler Kellerei en wordt berekend als een korting van 16,67% op de verkoopwaarde van deze wijnen. Wacht niet te lang en sla je slag!

 

Laatste blogs