HoudHardHoofdHard | Verkerk Wijnimport steunt de kunsten

Hard//hoofd is een online tijdschrift voor iedereen die interesse heeft in kunst, cultuur, politiek, wetenschap en aanverwante (on)belangrijke zaken. Met hard//hoofd hou je jezelf op de hoogte van wat er écht toe doet: vroeger, nu en in de toekomst. Sinds de oprichting in 2009 heeft het magazine een snel groeiend aantal volgers: 20.000 unieke bezoekers per maand, 5000 Facebookvrienden en duizenden twitteraars volgen de publicaties op dit unieke platform op de voet. Het team van hard//hoofd bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. Tot nu toe was het dus liefde werk, oud papier, maar hard//hoofd heeft ambities en Verkerk Wijnimport helpt daarbij.

Al sinds de oprichting van hard//hoofd volgen we het tijdschrift geregeld en met veel plezier. De artikelen lopen uiteen van zeer serieus tot ronduit hilarisch, maar ze staan vooral bol van messcherpe observaties. En ze zijn volledig van deze tijd. De content wordt gevuld door veel bekende, maar ook onbekende schrijvers. Hier lees je dus ook werk van mensen die niet in de bladen staan, heel verfrissend. Bij reguliere kranten en tijdschriften komen we té vaak dezelfde namen tegen. Dat zal je bij hard//hoofd niet overkomen.

Hard//hoofd geeft ruimte aan iedereen die schrijft, maar de redactie filtert de inzendingen op kwaliteit en originaliteit. Alle schrijvers en redacteuren doen dit tot op heden geheel vrijwillig. Nu het platform zo populair wordt en steeds meer lezers heeft, wil de organisatie meer, beter en verder. Voorbeelden hiervan zijn een nieuwe vormgeving, eigen producties, evenementen organiseren en grote journalistieke series. Hier is alleen wel geld voor nodig. Hard//hoofd heeft allerlei acties op touw gezet om dat te realiseren, zoals een crowdfundingtraject. Je kunt hiervoor een donatie doen via Voor de kunst. Ook is er een benefietdiner op 17 december, en Verkerk Wijnimport sponsort de wijn tijdens dit diner. Hierbij moedigen we u aan om online een donatie te doen of een tafel te reserveren voor het benefietdiner. Lees hier meer over het diner. Maar in de eerste plaats raden we aan: ga naar hard//hoofd en lees mensen, lees!

Lees hier het persbericht van hard//hoofd

Laatste blogs