Geniet van 15% Korting tijdens DRYJANUARY: Drink minder, Maar beter

Januari. Na de overvloedige decembermaand begint het nieuwe jaar voor veel mensen met matiging en goede voornemens voor een gezondere leefstijl. Even resetten en de weg terugvinden naar de juiste balans. Dry January wint dan ook aan aanhang, zelfs wij als wijnimporteur zijn geen onbekenden van de Dry January beweging en hebben regelmatig meegedaan met de collectieve zoektocht naar een frisse start.

Niet altijd met succes uiteraard, want een maand geen wijn vergt toewijding en een ijzeren discipline. Voor de minder extremistische onthouder zijn er echter ook andere manieren om weer aan de juiste zijde van de balans uit te komen. Natuurlijk, je kan de kraan potdicht draaien en jezelf gedurende de maand afsluiten van goede wijn en lekker eten. De meest vastberaden en gedisciplineerden onder ons zullen daar vast goeddeels in slagen. Maar er zijn gelukkig meer smaakjes te verkrijgen dan alles of niks. En dus staat de rest van de maand januari bij ons in het teken van: “Drink minder, maar beter”

En om je daarin tegemoet te komen geven we de rest van deze maand maar liefst 15% korting op het hele assortiment!

Wij willen jou in deze maand dus prikkelen om nu eens niet voor de gebruikelijke wekelijkse evengreens te gaan maar in plaats daarvan eens te kijken naar een segmentje verderop. Een duik in een bijzondere kwaliteitswijn kan minstens zo verfrissend werken als een nieuwjaarsduik in Scheveningen met Unox muts op. En je hoeft echt niet zo diep in de buidel te tasten om iets buitengewoons te drinken. Voor de helft van de prijs van een betaalbare fles wijn in een restaurant heb je bij ons iets spannends van grote klasse.

Dus gooi vooral om dat roer, start het jaar fris, zoek die balans, matig alle slechte dingen, en gun jezelf hier en daar een goed glas wijn als beloning.

Met de kortingscode DRINKBETER15 ontvang je de 15% korting over alle wijnen in onze webshop.

Cin Cin! Op een gezond en smakelijk 2024!

Laatste blogs