Gegarandeerde levering voor de Kerst in Groot Amsterdam

We vallen onder de essentiële winkels die open mogen blijven meld de Telegraaf, het NOS en Het Parool. Slijterijen en Wijnwinkels mogen open blijven. We verbreden onze openingstijden en zijn vanaf dinsdag 15 december vanaf 9.30 geopend ipv 10.30. We zijn elke dag open tot 19.00 op zaterdag tot 18.00

Wel is de winkel klein en moedigen we iedereen aan online te bestellen. Vanaf 200€ is de bezorging al gratis. Ook kan je eventueel een afspraak maken om af te halen om zo de drukte tot een minimum te beperken.

Gelukkig zijn wij als horecaleverancier gewend om zelf onze leveringen te doen binnen groot Amsterdam. Wij garanderen dan ook dat alle wijn besteld tm 22 december ook voor de kerst geleverd wordt zo lang de voorraad strekt.

Wederom wijzen we iedereen op de mogelijkheid om met ons te overleggen over je kerstmenu. Wij kunnen op mat gesneden wijnsuggesties doen en die bijtijds leveren.

Voor de rest van Nederland zijn we afhankelijk van bezorgdiensten. Als alle winkels moeten sluiten verwachten we een enorme druk op deze bedrijven en kunnen we levering van van te voren niet garanderen. Uiteraard sturen we elke bestelling zo spoedig mogelijk op.

Laatste blogs