Auguri Caffè Toscanini! | verjaardag met jubileumboek

Het is alweer 25 jaar geleden dat Caffè Toscanini haar deuren opende in Amsterdam. Een kwart eeuw waarin er hard werd gewerkt, gegeten en gedronken om uiteindelijk een van de beste restaurants van de stad te worden.

De jarige heeft het boek Toscanini Venticinque gemaakt en deelt zo haar feestvreugde. Ook Verkerk Wijnimport viert trots mee op de pagina’s over wijn.pdf .

We mogen een cadeau weggeven in de vorm van een verjaardagskorting op dit heerlijke jubileumboek voor de eerste 25 bestellers.

Het boek Toscanini Venticinque kijkt voor en achter de schermen hoe het er op de Lindengracht aan toegaat en licht de nauwe banden met leveranciers toe. Het boek is zo eigenwijs dat het niet de opbouw van een Italiaanse maaltijd volgt of een giro d’Italia maakt; maar alle aandacht aan de producten geeft waar Toscanini graag mee werkt. In de chaos van meningen en gebeurtenissen die we in Italië meemaken, is de kwaliteit van eten en drinken een stabiele, bindende factor. De mensen die voor Toscanini dit hieraan werken zijn daarom met recht Italiaans te noemen. Onafhankelijk van hun afkomst of dat ze met het lekkerste vlees, de meest verse groenten, de pittigste koffie of de mooiste wijn werken. In het hoofdstuk over wijn, krijgt Verkerk Wijnimport de ruimte om te vertellen over wat we belangrijk vinden en hoe we aan onze wijn vinden.

Laatste blogs